A new chapter has begun.

ett nytt kapitel har börjat som man så vackert brukar uttrycka det. vi har skrivit under med våra namn på papper tillhörande huset & allt känns så bra. så fint. det enda vi gör nu är att längta. vi längtar så oerhört till vi får tillträde & hoppas att det kan ske så snart som möjligt.
här inne kommer jag skriva om allt som har med denna otroliga resa att göra, men framför allt om de förändringar & uppdateringar vi gör i huset. jag kommer för egen skull lägga upp inspirationsbilder i mängder & likaså före & efter för att senare kunna gå tillbaka & se våra verk!

Dreams are like the paints of a great artist. Your dreams are your paints, the world is your canvas. Believing, is the brush that converts your dreams into a masterpiece of reality

ett av väldigt många projekt i huset blir att göra om köket. detta kommer bli ett av två renoveringsprojekt som står högst på vår prio-lista & guud vad spännande det är! jag skulle ljuga om jag sa att det var enkelt.. men det får ta den tid det tar att bestämma oss för vilket kök vi vill ha.. men det kommer bli vårt drömkök!

vackra inspirationsbilder från kvänumkök. älskar bild nummer två!

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams

Välkomna till Prästegården 1!
Det är svårt att förstå att denna vackra adress är det jag kommer få skriva in när jag i framtiden skall nämna var jag egentligen bor. Att det hus som för några veckor sedan bara existerade i mina drömmar nu ligger i mina händer. Att vi, jag & mina älskade, skall få skapa våra egna minnen i denna fantastiska värld. Att vi ska få göra denna prästegård till vår egen.


Välkommen!

Välkommen till ljuva Prästegården 1!

RSS 2.0