Photographies #2

Lycka ♥
 

White Lace

Vill bara önska er en fin fredag!
Ta hand om varandra & lev i nuet. 
 
 
Tusen kramar!

Weekend

Hej! här hemma är det lugnt & stilla.. jag försöker plocka & fixa med lite julklappar & annat medan Alfred sover! I helgen skall vi ut i skogen & leta gran tillsammans med Andreas familj & på söndag blir det Göteborg med några vänner. Fullt upp med andra ord.. men det är bara mysigt! & på tal om mysigt var vi igår på Lucia-fika hos min bror med familj som precis flyttat till hus. Underbart att träffas & nu spricker jag snart av jullängtan!
 
 
 

Lucia

En av mina absoluta favoriter när det kommer till bloggar har gjort världens finaste video; Jonna Jinton. Titta på denna & ni kan inte annat än få Lucia- & Julkänsla.
 
SÅ HIMLA VACKER!
 
länk till Jonna: http://jonnajinton.se
 

Sagoskatt

Just nu läser vi Elsa Beskows samling Sagoskatt, som Alfred fick av sin gammelmoster & av mina fina kusiner i doppresent, här hemma. En underbar samling med fina sagor, visor & berättelser.. & dessutom såå vackra att se på & ha i bokhyllan! 
 
 
Vad läser ni för /& med era barn?

Dreaming of a white X-mas.

Alfred ligger & sover.. Andreas är iväg på träning.. & August (vår hund) ligger & sussar sött alldeles intill mig. Jag har fått iväg en beställning av lite fotografier & nu ska jag kika efter julklappar. Åååh, jag ser på vädret.. Verkar som det ska bli lite mildare framöver.. håller verkligen tummarna att snön ligger kvar till jul!
 

Beautiful winter

Idag klädde jag oss varma, packade med kameran & gick ut på promenad. Helt underbart! När det är såhär vackert.. & man lyckas fånga det på ett fotografi.. då finns ingen anledning att skriva. Då låter jag bara fotografierna tala. Vackra vackra vinter.
 
 
 
 

Alfred Wilhelm Arnold

I lördags döptes vår underbara son.. Alfred Wilhelm Arnold. Fina gossen var så himla duktig & verkade hur nöjd som helst över att stå i centrum. Vi hade en heelt underbar dag tillsammans med familj & vänner & jag vill verkligen tacka alla som delade dagen med oss.. är så lycklig över alla fina människor jag har omkring mig! TACK!
 
 
 

Teddykompaniet

Jag är galen i Teddykompaniets diglisar wild.. Alfred har några saker i "kollektionen".. & kanske blir det ett litet tillskott till jul.. dessa klossar är så himla söta!
 
 
sova var det ja.. lätt att fastna vid julklappstittande.. ♥
 

Sleep tight

Phu.. nu känner jag mig lugnare. Min fina mamma har vart till stor hjälp under eftermiddagen så jag har hunnit fixa både smått & stort inför lördag.. tack underbara! I morgon står babysång på schemat & på eftermiddagen får vi se vad vi gör. Nu tänker jag hur som helst gosa ner mig under ett varmt duntäcke! Sov sött!
 

Stressad

Nu börjar jag känna av lite smått panik inför Lördagens dop. SÅ mycket att fixa, SÅ lite tid.. & framför allt.. SÅ MYCKET SNÖ! jag är överlycklig över snön.. egentligen.. & vill verkligen inte sitta här & klaga. Dock tycker jag det är så himla läskigt att vara ute på vägarna nu.. med Alfred & allt. & det snöar konstant.. vägarna hinner inte plogas.. & jag måste in till stan. Hade egentligen tänkt åka idag.. men jag vet inte hur jag ska göra. 
 
PANIK. ett. två. tre. andas...

Jul på Liseberg

Igår vad vi som sagt på Jul på Liseberg.. & jo, det är väldigt väldigt vackert & stämningsfullt.. men det var så SJUKT mycket folk. Fullt på Ullared en lördag? #slängdigiväggen, Liseberg vad bokstavligt talat smockfullt. Det enda man gjorde var egentligen att försöka komma fram genom folkmassan med barnvagnen.. & att hålla ihop. Fanns inte en chans att se var som erbjöds bland stånden.. & att mysa med en kopp glögg i handen.. no way! Men men.. trots det så är det alltid mysigt att ha varit där.
 
 

Decemberskrud

Herregud vad vackert det är ute.. snön lyckades verkligen pricka in rätt tidpunkt att falla på! Underbara advent.. så himla härligt!
 
 

RSS 2.0