Patience is waiting. Not passively waiting. That is laziness. But to keep going when the going is hard and slow - that is patience.

En otroligt mysig helg har åter igen passerat & nu börjar vi se ljus i tunneln när det kommer till badrummet. herregud vad jag längtar till det är färdigt.. men ännu är det en lång väg dit. Men.. som sagt.. längtan är enorm! I övrigt händer inte särskilt mycket i huset vad gäller utseende. Vår tanke sedan vi startade renoveringen var att alltid ta en sak i taget så inte hela hemmet är en enda röra. Vi packar upp & i ordning, men mycket av det som är nerpackat känns onödigt att packa upp då tanken är att vi ju skall göra om somliga rum. Däremot vad gäller känsla händer mycket. Hela tiden. Vi trivs bättre & bättre för var dag.. men kan fortfarande inte förstå att detta palats är vårt. Inom en snar framtid tänker jag att vi ska köpa en stor (alla möbler vi har känns plötsligt som miniatyr i jämförelse husets storlek) soffa till vårt vackra vardagsrum. Åh.
Nästa gång utlovas fler fotografier av huset. & tack alla fina som läser & skriver kommentarer. & alla ni som hälsar oss välkomna i grannskapet. & alla ni som frågar hur det går för oss. & alla ni som grattar. Vi är Så glada!

this journey will just keep going and going

Idag kommer ingen särskilt fin bild (varken vad gäller skärpa eller motiv) från den pågående renoveringen. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till jag får visa upp det färdiga fotografiet dock. Här kommer ett stort badrum i framtiden finnas.. & ser ni fönstret.. hur vackert?
Ja, som sagt. stök och bök. men det är sådant man får finna sig i. :)

dreaming is believing.

Heej allesammans!

En vecka har i morgon passerat sedan tillträdet och nu är renoveringen i full gång. Mycket stök & bök.. men ett rum är i princip helt färdigt.. & det är helt fantastiskt fint! Tanken är att hela huset kommer gå i denna stil.. & när jag tänker på hur fint detta rum blivit.. kan jag bara tänka mig hur huset i sin helhet kommer att kännas när vi är "klara" (vilket kommer dröja länge länge, men.. det gör inget!). Åh, vårt vackra hus!


RSS 2.0