no time to waist.

i väntan på bänkskivor till kök står det minsann inte still i prästegården. idag är mannen min & svärfar i full gång med läggning av parkettgolv i vårt framtida tv-rum på ovanvåningen.. & här syns snabba resultat! Nästa vecka kommer förhoppningsvis tapeterna på plats & sedan är det bara att bänka sig framför sommar med Ernst som ju har premiär på torsdag! love it!
 

före/efter so far.


lazy days are the best

Ligger & latar mig framför nyhetsmorgon och hör på fågelkvittret utanför mitt fönster. hemma. i prästegården. nu har vi flyttat hit. äntligen. känns fint att spendera kvalitetstid här. helt ensam. fast ändå inte. underbara bebis är ju här med mig också. & det känns! gud vad hon/han bökar omkring, så mysigt! bara några veckor kvar nu. helt galet. snart finns hon/han här. aaaah. längtaaar. Alldeles strax ska jag börja göra mig iordning för en dag på ikea tillsammans med mina föräldrar & min syster. gud vad härligt det är med semester!
 
 
 

Klädkammaren

Nu är jag på god väg att få klart min klädkammare! Från början var detta rum ett gammalt förråd intilliggande sovrummet, men efter en hel del vit målarfärg & beige heltäckningsmatta börjar det nu likna något.. är på jakt efter en vacker spegel & en mysig fåtölj eller liknande.. det här blir min & bara min tillflyktsplats!
 
 

midsommar, fina fina midsommar.

Tillbaka efter en midsommarhelg på vår underbara kust som spenderats tillsammans med delar av min fina familj. Så härligt att ta det lugnt, njuta & bara umgås. Precis som en midsommar, i mitt tycke, skall vara. God mat, massa jordgubbar & en massa massa skratt. Idag begav vi oss relativt tidigt för att hinna greja en del i huset.. & som ni kan se nedan har jag äntligen fått börja fixa ordning i badrummet. Dessutom har vi lagt heltäckningsmatta i min klädkammare.. & fixat en hel del i köket! Åh, fler bilder kommer senare.. men nu doftar det popcorn & det är dags för andra halvlek i kvartsfinalen!
 
 
 

oh it is in the details.

 
 

The intention of a photographer is to capture the beauty in places, obvious or hidden, in which modern age and technology cause us to dismiss.

jag är lyrisk.
Happiness held is the seed; happiness shared is the flower.

Åh, vilka underbara dagar.. jag älskar verkligen livet. Jag mår så oerhört bra.. & jag fångar dagen & ser till att vara tacksam för allt vi nu är med om. jag får säga det igen, jag mår så himla bra. så underbart bra. kan inte sluta le. Att vara gravid är helt fantastiskt.. herregud vad fint det är. varje dag, varje minut, varje sekund.
Happiness held is the seed; happiness shared is the flower.
when dreams come true.

We're back!
Nu har det hänt en hel del sedan sist jag skrev. Köket börjar verkligen ta form & jag är så nöjd. Det blir så otroligt fint.. & så är inte ens detaljerna på plats.. & since it is in the details förstår ni hur vackert jag tror det kommer bli. åh, vad glad jag är. Ni ska såklart få en liten sneakpeak.. men allt vill jag inte avslöja förrän det är klart.
Minns ni hur det såg ut innan? Om inte; kolla arkivet!

RSS 2.0