inspiration vardagsrum

God förmiddag!
Jag ska alldeles strax bege mig mot prästegården där renoveringen fortsätter. snart, snart snart är badrummet äntligen klart & gud som de jobbat, min underbara sambo & min fina svärfar (& ni andra som hjälpt till såklart!) & det blir så bra! Kan inte ens förklara hur mycket jag längtar till det står färdigt!
Samtidigt som renovering av badrummet pågått ett tag har vi bestämt ungefär hur vårt kök kommer se ut.. & nästan för vilka soffor vi skall möblera vårt vackra vardagsrum med! Vårt vardagsrum är enormt.. & därför fungerar inte riktigt de soffor vi tidigare haft.. however.. soffor är så sjukt dyrt (det tänker jag inte sticka under stolen med).. så det gäller att de soffor vi köper nu.. de bör vi älska i många år framöver.
inspiration:

joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

Trots magsjuka är jag lyckligare än någonsin! någon som förstår/vet varför?!

HAPPIEST WOMAN ALIVE!


a new season has come

Vår, underbara vår!

Feeling grateful or appreciative of someone or something in your life actually attracts more of the things that you appreciate and value into your life

Hej!
Tack alla ni fina som kikar in här titt som tätt. & många är ni. Jag får erkänna att jag faktiskt får lite dåligt samvete att jag inte uppdaterar oftare.. men jag kan glädja er med att det lär bli mer längre fram!
Härom dagen satt jag i vår vackra veranda i prästegården och reflekterade över livet. sådär som man bara gör ibland. sånt där som jag verkligen älskar. Gud så fint vi har det. i vårt hus. & den här veckan. Den har vi väntat på. Som vi väntat på den. vecka 11. Jag vet att många av er vet eller anar.. men senare i veckan kanske jag berättar mer.RSS 2.0