Inspiration: trä/vitt & kakelugnar

Fin inspiration från ett vackert hus till salu söder om Falköping:
 
Älskar pelarbordet & de vita stolarna. & Hallå.. kakelugnen!!!
 
& hallå igen.. kakelugnen!!!
 
tror inte jag behöver skriva vad jag tänker.. 
 
Om någon av er någonsin får syn på ett pelarbord likt detta får ni mer än gärna hojta! Likaså kakelugnarna.. om det är någon som har eller vet någon som har en.. (de behöver inte se ut som dessa, utan får gärna vara vita/bruna/släta/mönstrade/vadsomhelst) 

Kärleken.

Vår lille gosse har äntligen somnat efter en väldigt vaken dag. Jag tror han har haft lite ont i magen & har därför inte riktigt kunnat komma till ro någon längre stund.. förrän nu. Älskade sötnosen. För var dag som går förvånas jag över att det går att älska honom ännu ännu mer.. När man liksom älskar så mycket att man håller på att spricka.. & så blir känslan bara starkare.. svårt att beskriva! En kärlek nog bara föräldrar kan förstå. Underbart. ♥
 
Andreas & en vän till oss är nere i källaren & kämpar med en öppning i en vägg.. & under tiden sitter jag & kikar på halv åtta hos mig & surfar inredningsinspiration. tänk så fort man glömmer hur jobbigt det är att leva i ett renoveringskaos.. Nu är det nästan så vi längtar igen! Nästa projekt efter pannbyte har vi inte riktigt bestämt ännu.. men jag ser fram emot att göra om vardagsrummet, den potentiella matsalen & det eventuella biblioteket. Sedan längtar jag såklart efter att påbörja Alfreds rum.. & så toaletten på nedervåningen. Spa:et nere i källaren ska vi inte ens prata om, haha. Ja, ni hör, att se framåt & planera & inspireras har jag inga problem med. Heller inte att drömma! 
 
Återkommer lite senare med inspirationsbilder!

If I were asked to define Motherhood I would have defined it as Love in its purest form. Unconditional Love.

ta tillvara på varandra & all vår tid tillsammans. varje sekund är så dyrbar
 

Lyckan.

alltså. jag är så OTROLIGT lycklig.
 
jag har så fantastiskt fina människor omkring mig. min älskade Andreas, min underbara son, mina helt otroliga föräldrar & syskon, min övriga släkt, mina härliga vänner.. ååh, vad jag är glad över att få ha er i mitt liv! ni ger mig så otroligt mycket & jag är evigt tacksam. gud vad jag älskar er!
 
all kärlek! ♥

Nuet.

just nu. lyckan. kärleken. livet.
 
 

Lexington

ja tack. sängkläderna, kuddarna, lampan,puffen, hortensior, korgkistan, jackan (!!!!), duken, dörren (!), filtarna, kepsen, servetthållarna. ge mig.
 
 

den här hösten..

är livet bara underbart.. 
 
 
 

Salongen

Ett rum i vårt hus jag verkligen längtar efter att fixa i ordning är vårt stora vardagsrum.. (absolut inte på grund av att det inte är fint idag, utan på grund av att det skulle kunna bli så oerhört vackert)
 
 
Fönsterna är makalösa.. I vardagsrummet finns ytterligare ett som inte syns i bild. ååh.. blir lyrisk när jag ser ljusinsläppet. ni förstår varför jag vill ha gardiner som inte täcker fönsterna för mycket!? älskar detta rum!

sunday happiness

lilla gossen ligger & sover & jag kan inte annat än att gå dit & bara titta på honom titt som tätt. det här är livet. han är så underbart fin. jag ska försöka passa på att plocka ordning (rensa!!) min garderob.. huge throwout på gång.. orkar inte med alla kläder! jag har en klädkammare som borde vara hur fin som helst., men som är allt annat än det.
 
time to get to it. nu ska det bli ordning!
 

preparations for Goldie

God fredag alla fina där ute! 
 
sitter & klipper & klistrar med inbjudningar till Alfreds dop som skall äga rum om ett par månader. åh, det ska bli så himla mysigt att få bjuda hit familj & vänner kring advent för att fira vår lilla guldklimp. resultatet får ni se lite senare.. så kul att pyssla! nu ska vi ta en liten paus & gå ut i det vackra vädret. så synd att det är älgjakt.. annars hade jag gääärna gått ut i skogen.. vi har hittat världens mysigaste skogsrunda!
 

Herregud vad jag älskar det här..

idag är Alfred två månader. herregud vad jag älskar honom. & för var dag som går blir kärleken bara starkare & starkare. livet som mamma är så himla mysigt.. jag bara njuter. idag har vi haft finbesök av liselotte under dagen & sedan av mina svärföräldrar under kvällen. igår åt jag lunch med mamma & träffade syster en sväng på eftermiddagen. vardagslyx! lyx som jag aldrig tidigare fått uppleva. innan vår fina Alfred. två månader har jag levt detta liv nu. & det är det bästa som hänt!
 
 

jag smälter.

vår lilla sprattelgubbe sitter & kämpar i babysittern & skrattar & ler som aldrig förr. igår blev han åtta veckor.. gud vad underbart det är! & det blir bara bättre & bättre hela tiden. så mysigt. åh, jag är så lycklig över denna lilla skapelse. verkligen ett litet mirakel. jag smälter. 
 
nu ska vi ut & gå i solskenet. fantastiskt fina höstdagar.. träden lyser verkligen. i eftermiddag skulle det visst komma in ett regnoväder.. kontrasterna, åh! då får det bli lite bakande av chocolate chip cookies, vilket jag tänkt göra sedan idontknowwhen. 
 
happy friday!
 

Oprah

jag älskar att Oprah Winfrey Show går på dagarna nu.. det finns inget mer inspirerande program än så. jag fullkomligt avgudar Oprah. jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv genom att titta på hennes program & det tror jag många många miljoner andra har gjort också. åh, om jag skulle få välja en känd person att umgås med under en dag, skulle det helt klart vara Oprah. 
 
jag har Oprah att tacka att jag för många år sedan upptäckte the Secret & the Law of Attraction. härigtån har jag tagit med mig mycket. läs/se the Secret!

RSS 2.0