Difficulties

Jag är så oerhört velig. Full gång med Alfreds rum & vi har nu valt tapet.. golvet är inlagt, nya lister på plats.. & elektrikern är på gång.. Det roliga is just about to begin.. & jag velar, velar & velar. Kan inte bestämma mig för färger.. nyanser (snarare). Oviktigt & ett sådant himla i-landsproblem, men jag vill så gärna att vår lille gosse skall trivas där inne & ha det mysigt. Vill att rummet ska kännas lugnt & harmoniskt, men samtidigt inte vara trist på något sätt. Tänk att det ska vara så svårt.. men vad kul det är!! 
 

Solnedgångarna

Solnedgångarna i Norra Grundsund är något utöver det vanliga. Här är två bilder från helgen. #nofilter som jag ju lärt mig betyder att bilderna inte är redigerade det minsta. Det bara är såhär ljuvligt. Det bara är såhär himla vackert.
 

Mamamamama Papapapapa

Den här veckan har gått i rasande fart, minst sagt. Det gjorde förresten helgen & påsken med när jag tänker efter. har ju inte skrivit något sedan länge länge. Vi har haft det braaaa! Alfred fortsätter jobba på krypningen & gör mer eller mindre armhävningar dagarna i ända. Han pratar mest hela tiden & har sedan någon vecka sagt både "mamama" & "papapa", utan att vi vet ifall han menar till oss eller om han bara provar alla ljud han kan. Ständigt glad (ja, typ!) & bara världens mysigaste är han.. Han fyller mitt hjärta med så obeskrivligt mycket kärlek. Om alla fina ord ändå kunde beskriva en bråkdel av hur mycket jag älskar honom. Älskade du. ♥

RSS 2.0