Sister!

Idag fyller som sagt världens bästa syrra år! Jag älskar dig till månen & tillbaka flera tusen gånger om & jag är så glad att vi har varandra. Älskade syster.. världens finaste vän. Du är bara bäst!
 
 

21 steg

Tänk att dessa små fossingar (något större idag än då bilden togs) idag tog 21 steg! Alfred har tidigare tagit något steg här & något steg där, men varit lite för försiktig för att "släppa taget".. rekordet låg tidigare på sex steg. Efter triumfen har han gjort detsamma ett flertal gånger idag & ÅÅH,han är så himla duktig vår lille gosse!!! 
 
 
Förra året på denna dag satte mina värkar igång & vi trodde att vår bebis skulle få dela födelsedag med världens bästa syster (min fina Carolina), men icke. Däremot fick vi stanna kvar på sjukhusets hotell eftersom vår gosse gärna ville ut så snart min kropp var redo för det. Dagen efter avtog värkarna något & vi åkte en sväng för att hälsa på svärföräldrarna där vår vovve August också var. Senare åkte vi tillbaka till sjukhuset, men ännu var värkarna alltför glesa. Nähe, ingen bebis idag heller tänkte vi. När värkarna avtog ytterligare på kvällen var jag säker på att det varit falskt alarm (eller jag försökte väl intala mig det för att inte hoppas för mycket) & vi skrev till våra familjer att vi nog skulle komma hem i morgon. Men så kom natten.. & jag hade svårt att sova. Värkarna kom allt tätare & efter flertalet gånger in & ut i duschen var det utan tvivel dags. NU förstod jag helt klart vad de menat när de sagt att jag inte såg ut som om jag skulle föda om en stund, nu förstod jag precis! 

Grattis Mamma & Grattis Theo!

Idag är det världens bästa mammas födelsedag & trots att vi firade & hurrade för dig igår önskar jag såklart att jag kunde vara med dig idag med. Tack för att du är världens underbaraste & alltid alltid ställer upp. 
 
Älskar dig mamma!
 
Sen vill jag såklart skrika hurra hurra hurra hurra för lille Theo som idag blir två år!! 

Augusti

Vill titta in snabbt medan lilleman sover & skriva hej. Jag är dålig med bloggen dessa dagar!! Vi har haft en helt underbar juli-månad & nu är augusti här. Finaste augusti som blivit ännu finare sedan förra året då vår lille gosse kom till världen. Om en vecka blir han precis ett år.. helt otroligt!! Idag är det goaste Maja som firar sin första födelsedag & jag passar på att skicka iväg en stooor kram även här till henne! Grattis!!
 
Idag ska vi iväg (igen) & vi väntar egentligen bara på att Andreas ska komma hem. Denna helg skall vi spendera i Norra Grundsund tillsammans med heeela min fina, stora familj. I morgon skall vi springa musselloppet (förhoppningsvis jag också) & hela helgen skall vi njuta av varandras sällskap! 
 
 
Det har blivit många underbara dagar tillsammans med vänner & familj i Norra Grundsund denna sommar, vilket jag såklart älskar!! 

RSS 2.0