En äng full av Lin

Härom dagen packade jag in Alfred, August & mig i bilen för att åka & hälsa på Andreas på jobbet i skogen. Han hade berättat om ett stort fält där lin var sått & hur det såg ut att vara en sjö på långt håll. När jag kom fram trodde jag inte det var sant..
 
SÅ SJUKT VACKERT! 
 

Omgjord bokhylla

Denna bokhylla är ett gammalt blocket-fynd vi faktiskt hade funderingar på att åka till tippen eller loppis med.. vilket jag är otroligt glad att vi inte gjorde!! Ommålad & fin står den nu i Alfreds rum.. väldigt liten & söt & perfekt passande i ett barnrum om jag får säga det själv. Från början var den i mörkaste brun & då orken inte riktigt fanns till allt förarbete jag trodde skulle behövas var den som sagt nära att slängas ut.. men nej icke. Nu är det faktiskt så att jag är på jakt efter en liknande.. till min garderob! En garderob jag verkligen behöver ta itu med (!!!). SUCK. Orken finns inte alltid där! & det är helt OK!
 
 

En ljuvlig sommaräng

För någon vecka sedan gick min älskade nikon D60, som följt med var jag än gått de senaste fyra åren, sönder. Tillsammans har vi tagit säkert hundratusen bilder & trots att det säkert låter hur löjligt som helst, har den blivit lite av min bästa vän.. hihi ♥ Som ni kanske förstår älskar jag att fotografera & jag kände mig alldeles tom utan den.. därför var det aldrig någon tvekan om att jag var tvungen att köpa en ny (tur i oturen att jag fyller år i Juli.. tack finaste mor & far för en för tidig present!!!). Den här gången fick det bli en Nikon D5100 (Nikon dels eftersom jag varit så himla nöjd med min tidigare & dels för jag har en rad olika objektiv till den). Till denna medföljde ett lite större objektiv än jag hade (till att börja med) på min D60 & än så länge är jag hur nöjd som helst. 
 
 

Tjuvkik

Det börjar ta sig i Alfreds rum. Ännu har vi dock inte flyttat in några större möbler så det är inte helt färdigt. Nu fungerar rummet främst som lek- & mysrum med hel del leksamksförvaring & en stor madrass med massa kuddar. Dörren in har vi mer än gärna öppen.. tapeten är helt fantastisk & personligen skulle jag gärna tapetsera hela huset med den.. okej, kanske inte riktigt, men den är verkligen så fin.
 

Åh Juli.

Välkommen underbara Juli. Idag står en liten tripp till Borås & fotbollsmatch på schemat. I Borås ska jag förhoppningsvis köpa en ny kamera då min nikon d60 nu verkar givit upp.. & jag kan inte leva utan en kamera! Helt omöjligt. Speciellt nu när jag gärna skulle dokumentera varje minut av Alfreds lilla liv. Här hemma tassar han i skrivande stund omkring runt soffbordet & "pruttar" med läpparna. Gåvagnen fullkomligt älskar han & hade han bara vågat släppa taget & varit mindre försiktig tror jag han gått sedan en bra tid tillbaka.. Pratar gör hann hur mycket som helst & skrattar likaså.. världens gladaste gosing som gör mig världens lyckligaste mamma. Tänk att vi snart ska fira hans ettårsdag. Heeeelt otroligt!!
 
 

RSS 2.0