Sommar

Hej livet, jag älskar dig. 
 
& jag fullkomligt älskar sommar!!

Midsommar

En underbar helg är till ända & nu sitter jag & tittar igenom alla vackra bilder. Vi har spenderat midsommar ute på vackra västkusten i stugan i Norra Grundsund tillsammans med två av mina syskon & deras familjer. I lördags kom dessutom mor & far ut.. & som sagt.. helt underbara dagar, med sol, regn, jordgubbar, god mat, promenader, bus, dans & lek. Kärlek är bara förnamnet!
 

Älskade Blå

Åh, det finns verkligen ingen vackrare dukning än en som går i blått & vitt. Här hemma har min samling påbörjats för ett tag sedan & nu börjar jag få ihop en hel del! Mina absoluta favoriter i samlingen än så länge är loppisfynd & arvegods allihop.. men det finns en som har en särskilt plats i mitt hjärta. En dag när jag kom hem från en träning stod nämligen en vacker liten kanna på bordet. "ÅH" tänkte jag.. & "vems är deeeeen"?! "Din" Svarade då Anton & Linnea som hittat denna på en secondhand-butik i Herrljunga. Lyckligare än mig kan jag lova er att man får leta efter. Absolut en av de finaste gåvorna jag någonsin fått. SÅ himla snällt, finaste ni!!!
 
Vackraste lilla kannan.. finaste gåvan som gör mig så lycklig!
 
Sockerskål & kanna funna på loppis. Ljuvliga att bara titta på!
 
Vackra skålar somliga från Andreas farföräldrar, somliga loppade.

Vackra sommartider

Hej fina ni! Här ekar det tomt på inlägg & jag måste erkänna att jag faktiskt inte varit minsta sugen på att sitta vid datorn dessa dagar.. det är sommar! Kan ni förstå att vi nu är mitt i det vi längtat så länge efter?! Livet här hemma i prästegården är fullkomligt ljuvligt & när jag nu sitter & lyssnar på För kärlekens skull med Ted Gärdestad & tittar ut över vår tomt kan jag inte annat än le.. tänk att vi fått tag på denna pärla. Det är en stor ära att få göra ordning detta underbara hus & trots mycket jobb & slit kommer det vara värt det. Det kommer bli så himla fint när allt blivit som vi vill!
 

RSS 2.0