Sommarfint

Hängsleshorts, stickad tröja, keps & sandaler.. denna kombination är ju bara så himla fin på småttingar.. älskar dessutom färgerna nedan.. så sommarfint! 
 
samtliga plagg kommer från Zara Kids. 

Ljusa dagar

Gud så härligt det är med ljusare dagar! Alfred verkar tycka det är underbart han med. Han har nämligen börjat vakna vid solens uppgång sådär strax efter fem, trots gardiner för fönster, & är direkt redo för bus! Meen, man kan inte annat än bli glad när man öppnar ögonen & ser honom skina som en solstråle. Älskade unge, om du bara visste hur mycket jag älskar dig.. spricker snart av kärlek!!
 

Beslutsamheten..

Som jag skrev i tidigare inlägg håller vi just nu på att bestämma vilken (vit) färg vi ska måla vårt hus i.. & jag har blivit fullkomligt besatt av att hitta den perfekta kulören. Jag har pendlat lite fram & tillbaka.. först ville jag ha det lite mer gräddvitt.. sen i bruten vit.. & sen kriiiitvitt. Nu står det mellan de två sistnämnda.. men jag troooor att jag vet vad jag vill. Får hoppas att mannen "håller med".. hihihi! Hur som helst så älskar jag verkligen vita hus. Det är någonting som gör att jag nästintill alltid tänker "tänk så fint det skulle vara i vitt". (Men så finns det såklart undantag!!!)
 
Hur underbart på en skala? & läget. Läget läget läget. N. Grundsund. 

Fotografierna

Idag har jag äntligen kommit igång med sortering av de dryga tjugotvåtusen fotografier jag har i datorn. Är det ett skämt?!? NEJ. Vill verkligen gör ordentliga album av dem. 
 
ett axplock bilder från Australien, Nya Zeeland, Fiji, Hawaii & Grekland. 

One crispy dream..

Jag är ett hopplöst fall när det gäller choklad.
 
I synnerlighet när det gäller Marabous Dröm Krisp..
 
 
 slutt, som Håkan i Sunes Sommar skulle sagt.

One cup of coffee please

Nu har jag bestämt mig. Jag vill verkligen börja tycka om kaffe. & nu tänker jag försöka smaka lite varje gång det bjuds. Varför, undrar ni kanske? Jo, det låter så vansinnigt mysigt att sätta sig på trappan framför huset eller på balkongen med en kopp kaffe. 
 
bilden lånad från → länk till bild.

Its friday baby!!

Åh, det är fredag igen. lovely friday!
 
 
 

Svårt att låta bli

Jag är väldigt svag för fina tröjor till Alfred & när jag ser någon jag gillar har jag svårt att låta bli att slå till. Igår när vi var i stan hittade jag ett & annat.. ♥. Inne på h&m fann jag dessutom en keps jag absolut inte kunde släppa efter att den provats på. Så sött!
 

Snart Snart Snart



Torsdag förmiddag

God förmiddag! Den här veckan har bara flugit iväg.. vi har gjort så himla mycket roligt & mysigt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vi har träffat vänner & familj, vart på babysim & så har Alfred kommit upp på knäna & nästan börjat krypa så igår begav vi oss & köpte grind till trappan (& shoppade lite annat till gossen.. hihi). Snart blir det inte en lugn stund här hemma, det kan jag lova. Redan märker jag Alfreds frustration över att inte kunna springa iväg & när vi håller honom i armarna spritter han i hela kroppen & benen går som attan.. Han rikigt rusar framåt.. så himla härligt att se! Gud så mycket kärlek jag hyser för detta baaarn.. Han är en riktig energikick. Så glad.. så mysig.. & så busig! Världens underbaraste. ♥

Same same but Different

I kväll sitter jag & letar inspiration! Den här sommaren är det nämligen dags att måla om vårt vackra hus. Det kommer bli vitt, vitt & vitt, men frågan är bara vilken av alla varianter.. det finns ju några om man säger så! Åh, det kommer bli så oerhört fint när det är färdigt.. men det är lååång väg dit & väldigt mycket jobb. Så fort våren blivit några grader varmare sätter skrapandet igång.. & så har vi ett annat projekt som skall påbörjas & bli färdigt innan vi kan börja måla.. vad det är lovar jag att berätta senare!
 

Friday!

Happy friday people! 
 
 

För ett år sedan..

För exakt ett år sedan, i detta nu, fick vi se Alfred för första gången. Andreas & jag hade tagit ledigt för att tidigt åka in till Borås. Vi kom till lasarettet förväntansfulla & så nervösa. Jag minns att jag var livrädd över att inte se någonting där inne. Men så kom vi in i rummet. Jag lade mig på britsen. Höll Andreas hand. Barnmorskan pratade lugnt & stilla & berättade vad vi skulle göra & hur det skulle gå till. & så helt plötsligt såg vi dig. Ååååååh, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det. Det värkte i ögonen & tårarna började rinna.. så fantastiskt. Åh, där var du, vår lille älskling. Jag älskar dig så ofantligt mycket, ord kan inte beskriva. DU är det absolut finaste som hänt & gör mig så himla lycklig. Mitt lilla lilla hjärta. ♥

Another life has come to earth


The place I love the most

älskade, vackra Norra Grundsund.. världens mest underbara plats. Ett mer harmoniskt ställe får man leta länge efter. Gud vad jag älskar vår fina kust.


Kusthelg

Fredag, igen. idag har vi ingenting planerat.. eventuellt en sväng till stan i eftermiddag & sedan blir det garanterat en go kväll i soffan med god mat. I morgon ska jag spela min första fotbollsmatch på eviiiigheter.. spännande! Efter matchen sticker vi till Norra Grundsund direkt & njuter av kustmiljö ett par dagar. Lyx!!
 
Norra Grundsund.. paradiset på jorden. Så ljuvligt, så underbart. 

Spring photographies by E

Åh, det spritter i kroppen när jag tänker på tiden vi har framför oss.. 
 
Photographies by E.

The lamp

Detta vackra fynd gjorde jag härom dagen.. dubbelt upp dessutom! Ynka tre hundralappar fattigare blev jag två vackra lampfötter rikare. Nu skall jag bara försöka hitta lite finare skärmar & sedan klura på var de skall stå. Tips på skärm mottages!
 
 

God morgon ♥

5 Mars 2o13. En stor dag idag. ♥

Klassiskt

Den här skivan har vi lyssnat på under förmiddagen.. SÅ härligt med klassisk musik & Alfred blev alldeles lugn & stilla när den först spelades. Han tittade på mig & såg ut att fundera över vad som händer & sedan smila han stoooort. Haha.. så gulligt!! I bakgrunden ser ni en annan skiva jag fullkomligt älskar.. sånger ur Majas alfabet.. kommer ihår när vi sjöng sångerna i musiken under mellanstadiet. Så härliga texter & melodier.. blir bara sprudlande lycklig av dem. Alfreds favoriter verkar vara Ask, Ek & Midsommarblomster.. kanske för det är de jag kan bäst & sjunger allra mest på?
 

God morgon måndag

God morgon vänner. Här är vi uppe innan tuppen varje dag numera. Gossen vaknar strax innan sju & somnar ogärna om innan han ätit en ordentlig portion gröt. Vad hände med sovmorgon till nio? Nu sover han förvisso igen, men jag är inte längre det minsta trött så ser ingen anledning att försöka somna om. Hur som helst är det ju faktiskt mysigt med tidiga morgnar (när jag väl kommit ur sängen) & dagarna blir ju såå mycket längre .. win win. Idag är det äntligen dags för babysim igen & efteråt ska vi träffa Anton & Linnea som är hemma på besök från Halmstad. En fin dag helt enkelt!!
 

Så härlig helg.

Mars har verkligen inletts på allra bästa vis.. vädret är heelt galet fint & helgen har vart så himla härlig. I fredags var vi bara hemma & myste & på lördagen var Andreas & jag på första "dejten" sedan Alfred föddes. Vi gick & såg herrljungarevyn.. vilken var såå bra!! Min fina barndomsvän Emma var med & var så oerhört duktig.. hade inte träffat henne på evigheter & blev glad av att hinna säga hej & krama om innan tillställningen började. Idag inledde vi dagen med att titta på vasaloppsstarten för att sedan ta en lång härlig skogspromenad följt av storstäd av huset. Därefter åkte vi hem & träffade mina föräldrar & syskon med familjer.. åt gooood lunch, promenerade, pratade, kollade sport (!!), gassade i solen.. & ja, hade det allmänt gott tillsammans. En så härlig helg.. känner mig alldeles varm i kroppen. Är så lyckligt lottad över min fina familj. 
 
 

Ren & skär njutning

skål!
 

Myshörna

I barnrummet har jag tänkt att det skall finnas en liten hörna med massor av kuddar & gosiga mjukisdjur där vi kan mysa & busa om dagarna. Såklart kan jag inte låta bli att börja kika efter potentiella kuddar redan nu & jag hittade massa fina på ellos hemsida. Dessa skulle jag kunna tänka mig på fler ställen i huset..
 
har jag nämnt att jag älskar blått?!
 
 
 

Vår i luften

Det är fredag. Det är sol. Snön smälter. Livet är underbart. ♥
 

RSS 2.0