The love of the outdoors

Artwood, artwood, artwood.. hur lyckas ni alltid få mig att vilja ha ALLT i rotting & "slitet" trä (blandat med vitt & blått såklart). SÅ HIMLA VACKERT! Dessa bilder är så galet inspirerande. Ge mig precis ALLT!
 

Den gångna helgen..

Wow, vilka resultat den här helgen gav! Alfreds rum är färdigtapetserat, vedplan ordentligt påbörjad & projektet jag talade om i tidigare inlägg är i gång på riktigt!! Dessutom var vi på världens härligaste 30-årsfest! Måste bara tillägga hur lycklig jag är över alla underbara människor jag har omkring mig.. Lycklig lottad, minst sagt! Nu är en ny vecka igång & jag ser fram emot varenda minut av den. Idag har vi vart på babysim & ikväll har jag tränat (istället för match som trist nog blev inställd), i morgon är det babysång & därefter förhoppningsvis träffa syster & Cornelia. På onsdag ska vi ses med föräldragruppen hemma hos en av familjerna & på fredag ska Alfred & jag till Göteborg tillsammans med mamma, Carolina & Cornelia. En fullspäckad vecka med andra ord..
 
helt i min smak! 

Vacker entré

God morgon! Just nu har vi igång ett par projekt utöver Alfreds rum, vilka jag inte minns ifall jag berättat om. Vanligtvis försöker vi att bara ha ett projekt igång, men i väntan på material & så har vi valt att dra igång nästa projekt istället för att bara sitta & rulla tummarna! Det vi nu håller på med kommer ändra husets utseende en hel del & det kommer verkligen ge en riktigt vacker entré & en härlig yta att sitta på! perfekt inför alla ljumma sommarkvällar vi har framför oss. ;)
 
På tal om vacker entré har våra grannar snickrat ihop en jättefin "möbel" till våra postlådor. Så himla mysigt!

Nio underbara månader.

Idag blev Alfred nio månader. Lika länge inne som ute & ooj vilken underbar tid detta har varit. Aldrig någonsin hade jag kunnat föreställa mig att livet tillsammans med ett barn kunde vara SÅ himla underbart. Det absolut bästa som hänt. Herregud vad denna gosse ger oss kärlek & energi. För var dag som går älskar jag honom mer & mer.. & när jag inte tror att det går att känna ännu starkare vaknar jag upp & inser att jag älskar ännu mer. Jag är så otroooligt tacksam & stolt över vår son. Tacksam att jag får dela denna tid tillsammans med honom, att jag får ta del av hans upptäckt av världen, att jag får hålla hans hand när han för första gången gör det ena & det andra, att det är mig du pratar med när du säger mamma ♥. Älskade du.. hoppas du förstår vad du betyder för mig. Vad du gjort & gör för mig. 
 
 
Vår kärlek, vår bästa vän, vårt allt. Den lycka & glädje du ger är obeskrivlig. ♥

Ljuvlig årstid..

Jag älskar att fotografera den här årstiden.. eller jag älskar att fota jämt, men det är något speciellt nu.. känslan. Det ena vackra avlöser det andra: blommor, träd, åkrar, solen, gräs, stigar, vänner, ALFRED, familj, himlen, ljuset..
 

Från inspirationsmappen..

Här kommer ett axplock ur min tusentaliga samling i inspirationsmappen. Jag skulle så gärna vilja fylla vårt hem med vackra möbler & genuina detaljer NU, men har insett att detta kommer FÅ ta tid. Dels på grund av tid & pengar, men kanske framför allt på grund av att vi vill hitta det rätta för just oss!
 
Bilder från Hemnet & Sköna Hem. 

No turning baaack..

Då så.. då var tapetseringen av Alfreds rum igångsatt & nu finns ingen återvändo. Det ser redan ut att bli riiiiktigt fint & jag är så himla glad att vi valde den tapet vi valde. Åh vad jag längtar till att få fixa & dona där inne nu. En liten tripp till IKEA, några små beställningar & en omgjord blocket-hylla senare så är vi set to go.  Kan nog hända jag försöker hitta någonting ytterligare på blocket/loppis. Det finns sååå mycket, vad gäller inredning, jag vill sätta tänderna i här hemma nu. Inte minst efter titten i allra nyaste Sköna Hem. Mååånga bilder har hamnat i inspirationsmappen..
 
kan nog inte låta bli att dela med mig lite senare!
 
Spacklat, slipat & klart. Snart får vi se resultatet!

Välkommen Maj

Efter en helt fantastisk April är det dags att välkomna Maj. Hur ljuvligt är det inte ute nuuu? Knoppar överallt, vitsipporna börjar kika fram & solen strålar! nu är det VÅR!
 

RSS 2.0