Strålande jul

I morgon är det första december & som jag längtat efter denna dag. December månad är utan tvekan den mysigaste & i år blir det extra mysigt med tanke på Alfred. Månaden inleds dessutom med ett besök i Göteborg & jul på Liseberg med vår lilla familj & härliga vänner i morgon. Här hemma sattes julstöket igång lite smått igår. Stjärnor & adventljusstakar sattes upp.. stämningsfullt! Julen är underbar, just love it!
 
 

Fredagskärlek

God morgon! Sitter & myser i soffan med tända ljus & clementiner.. vid sidan sitter i en liten mysis & snosar i babysittern.. han ser så fridfull ut. så oförstörd. så perfekt. & ännu en gång slår det mig.. han är min. vår. Kan fortfarande inte förstå. Om en vecka, lite drygt, blir han fyra månader. i snart fyra månader har vi fått tillbringa våra liv tillsammans.. & det är det bästa som hänt. det absolut bästa som hänt. Tänk vad fint det är, det där med barn. De ger så oerhört mycket.. en genuin känsla likt ingenting annat. Jag vill lära honom så mycket.. visa honom världen, berätta historier om allt & inget.. men framför allt ge honom den trygghet & kärlek ett barn alltid förtjänar. ♥

Photographies

God kväll fina ni..
 
Sitter & sorterar lite bland fotografier som tagits sedan Alfred föddes.. det blir ju en hel del kan man säga! jag är ju, som några av er kanske redan vet, väldigt intresserad av fotografi & tar gärna kort i massor. Jag har dock försökt slappna av så gott jag kan så jag faktiskt kan njuta av stunden utan att alltid känna att jag borde vara där med kameran. Dessutom tycker jag min nikon börjar ge lite sämre skärpa.. men den har ju vart med ett tag nu & åh så mycket fina ställen & stunder jag delat med den!
 
några bilder från december 2o1o. glittrande snö i solens strålar.. så vackert!

Skönhetssömn

Tiden rusar iväg & här blir dåligt uppdaterat! Jag njuter av varje sekund som mammaledig & nu är det redan onsdag & babysång i morgon! På eftermiddagen kommer min mamma hit så en jättemysig dag väntar! de senaste veckorna har det hänt så otroligt mycket med Alfred att jag knappt tror det är sant. Han växer & utvecklas & ibland verkar det nästan som han knappt hinner med själv. Tänk vad de små upplever mycket nytt varje dag. Nu ligger han & sussar sött sedan några timmar tillbaka & följer han rutinen sover han egentligen hela natten med ett litet mål tidigt i morgon bitti. Det är riktigt lyxigt! Finaste gossen. ♥

Love it

Hur läckert är inte detta rum med möbler från Mio?!
 
 
Mattan är underbar, fåtöljerna likaså, skåpet i rummet intill, gardinerna, soffbordet.. sidoborden.. till & med färgen på väggarna.. så himla stilrent, men samtidigt så mysigt! 

Hämnden är ljuv

åh, torsdag! idag är det REVENGE!! 
 
 
(#fullkomliglycka #underbar #sjuktbra #älskaemilythorne #älskaamandaclarke)
 
 

Crystal Clear

Inspiration kristall.. gud så vackert! Vet inte om det finns någon detalj som kan ge en sådan känsla till ett rum som kristallkronan kan? Älskar dessutom de fantastiska dörrarna på bilden nedan.. underbara!
 

Bild tagen från google. Hör gärna av dig om bilden tillhör dig!

Fredag!

Underbara fredag är här!
 
Personligen borde jag EGENTLIGEN städa, träna, promenera eller något annat, men istället sitter jag bara här. Finns alltid någonting man känner att man borde göra.. Jag borde verkligen städa bilen.. tvätta den.. Jag borde fixa inför dopet.. Jag borde fixa lunch..  STÄDA.. plocka ordning tvätt.. göra ditt & göra datt.. men jag orkar inte! 
 
på tal om alla borden & måsten tycker jag ni ska läsa det här som Lady Dahmer skrivit.

Babysång

Måste berömma vår fina familjecentral i Herrljunga.. personalen är helt fantastisk & det känns så härligt att kunna gå dit & träffa andra föräldrar som är hemma & såklart att träffa alla fina barn!
 
På onsdagar är det babysång tillsammans med de andra bebisarna & mammorna (än så länge har vi bara vart mammor, men pappor är såklart också välkomna!) i vår föräldragrupp & det är så himla mysigt! den här veckan lyckades vi dessutom pricka in öppna förskolan för barn upp till ett år på tisdagen efter att Alfred vaccinerats. 
 
Fina Herrljunga!
 

A special room for You

Nu börjar det, som jag tidigare nämnt, klia lite i renoveringsfingrarna igen.. denna morgon har jag suttit & tittat på inspirationsbilder till Alfreds rum.. & det finns så mycket fint! Jag tycker det är fint att hålla väggar & golv rätt klassiska & neutrala & sedan använda tavlor, leksaker, kuddar etc. i fina färger & former! Det viktigaste är såklart att det är ett mysigt & harmoniskt rum som vår lille gosse trivs i!
 
bilder lånade från hemnet.se 

Ljuvliga dagar

Jag har aldrig tidigare känt mig så lugn & harmonisk som nu. Jag älskar livet, min vardag. jag älskar att vakna på morgonen & mötas av Alfreds skratt eller gråt. Det finns absolut ingenting annat jag skulle vilja göra än det här. Det här är livets gåva. meningen med livet. Aldrig någonsin har jag känt mig så tacksam över någonting & jag bryr mig inte det minsta om alla mina ord låter klyschiga eller om jag tjatar. Jag älskar det här. Jag bara älskar det. & trots att jag inte riktigt kan sätta ord på det, så måste jag försöka.
 
Jag är så genuint lycklig. Så himla glad. ♥

I'd rather be a failure at something I enjoy than a success at something I hat

Längtar så otroligt mycket efter träning nu. helt galet. fick plötsligt ett enormt sug & tänkte att jag inom en snar framtid skall åka ner på en fotbollsträning.. & sedan börja springa någon gång i veckan. Dessutom skall jag låna hem syrrans crosstrainer så jag kan smygträna lite framför tvn när lillgossen sover. Sen längtar jag efter styrketräning.. & efter spinning.. efter yoga (!!) & framför allt.. efter simning. Som ni kanske vet är jag egentligen ett riktigt träningsfreak.. & jag tror att det börjar krypa lite inuti mig nu. Däremot tänker jag aldrig låta känslan av att måsta ta över.. det ska vara på mina egna villkor & jag ska bara göra det för att jag mår bra av det. Visst, kan jag förlora ett kilo eller två blir jag inte ledsen, men det är absolut inte det som driver mig. & det tänker jag inte låta det någonsin göra igen. 

Vardagsbestyr

Goddag!
 
Då var det måndag igen & ytterligare en mysig helg har passerat. idag har vi vart ute i det underbara (!!) vädret & sedan har vi mest busat & myst. Alfred håller på att somna så jag ska snart passa på att äta lite lunch & hänga tvätt.. får se om jag hinner röja upp lite här med. Nej, bäst att sätta igång. 
 
Ha en fin dag!
 
vår lille guldklimp August. Världens finaste storebror!

Ett underverk.

Efter en stunds tittande på Alfred sovandes kan jag än en gång konstatera att nej, kärleken har inga gränser. Jag är så förälskad i vårt lilla underverk & fortfarande måste jag nypa mig i armen så jag verkligen förstår att jag inte lever i en dröm.
 
 
Livets gåva ♥

Beautiful gifts

Så mycket fint till de små från Zara Kids. Får nog försöka ta mig dit snart!
 
 

Vänner för livet

Saknar mina fina vänner ♥
 
Camilla, jag, Joanna & Linn för ett par helger sedan.
 

Ralph Lauren

Jag fullkomligt älskar Ralph Laurens tapeter.. & många av dem skulle passa ypperligt här hemma. Nedan ser ni ett axplock bland favoriterna. En i groventrén, en i hallen, en i vardagsrummet, en i matsalen & en i biblioteket.. & så eventuellt en i.. hmm.. gästrummet kanske?! ÅH, de är så underbart vackra!




Kan ni gissa vilken jag tänker var? 

A dream that came true.

Nu är vårt kök så gott som färdigt. Det fattas fortfarande några beslag & taklister.. & sedan lite smått & gott, men jag kan inte hålla mig längre.. tycker det är så otroligt fint! 
 
 
Älskar det! ♥

A friend is someone who reaches for your hand, but touches your heart.

En otrolig bonus med att vara mammaledig är att kunna träffa fina vänner mitt på dagen.. på en måndag! idag kom Liselotte & Carolina strax efter lunch. Vi tog en promenad & fick se älgar & sedan gick vi in i värmen & åt kladdkaka & drack varm choklad.. så himla mysigt!
 
 
 

Måndagskärlek

Underbara älskade du..
 
 
 

Loppisfynd?

Sitter här, efter en mysig kväll med Anton, Linnea, Carolina & Richard på besök, & kikar efter fynd på blocket. blev så otroligt sugen på ett pelarbord i mörk trä (likt det på bilderna nedan) & så några härliga stolar till. Ett vitt lite större matsalsbord med stolar är jag ute efter också! Nej.. nu vill jag gå på loppis!

RSS 2.0