Lugn & Harmoni

Ett rum i vårt hus som vi gjort om är, som ni kanske vet, sovrummet. När vi flyttade in kändes rummet rätt trist & mörkt & nu är det helt tvärtom: ljust, fräscht & underbart & jag tycker det utstrålar ett lugn & en harmoni.. precis det ett sovrum skall. 
 
Rummet släpper in ett helt fantastiskt ljus. (Lampan i fönstret är bara tillfällig)
 
Utsikt över Skölvenes fantastiska kyrka. Alltid ordning & reda hos grannarna!
 
& så kristallkronan.. åh dessa kristallkronor. Den blå detaljen.. så vackert.

det finns ingenting så fint som Du.

Dagarna är heeelt fantastiska! Åh. det går mot vår.. så härligt! Här hemma fortgår allt i "vanlig" ordning. Alfred gör nya framsteg varje dag & jag njuter av varenda sekund tillsammans. Tänk att jag fått dela livet med denna lilla krabat i drygt sex månader nu. Det finns ingenting som gör mig lyckligare än min fina familj. 
 
 
(Vi får se om jag "får" behålla den här bilden, vilken jag ääälskar, eller om den snart plockas bort. Om jag hade börjat lägga ut bilder på Alfred hade jag inte kunnat sluta. Tro mig, jag vill inget hellre än att visa hela världen vår underbart fina gosse.. & gör gärna det utanför cyberspace! Att inte publicera massa foton är helt enkelt ett val vi gjort)

Dots & Stripes, Stars & Circles

Alfreds rum är äääntligen påbörjat. Andreas & Johan la golv i helgen & nu ska vi bestämma oss för tapeter. Det kommer bli ett så himla fint rum med mysfaktor till tusen. Väggarna blir ljusa, golvet har en klassisk slittålig parkett & möblemanget blir vitt. Jag är väääl medveten om att barn gillar färg & form & självklart kommer rummet inkludera även det. ÅÅååh vad jag längtar till detta rum skall inredas & fixas med.
 
Fin inspiration: 
 
Bild från NG Baby.
 
Tapeter i Beiga toner från Boråstapeter. 
 
Fina detaljer i form av förvaring, kläder, belysning, tavlor & textiler. 

I have not forgot how lovely you feel against my skin.. however soon I will.

åh nu kan inte ens jag, som vanligtvis försöker att strunta i väder & vind & tänka att det inte är någon idé att klaga, låta bli att göra just det; klaga. snö snö snö.. & ständigt molnigt! jag behöver se & känna sol. behöver D-vitamin. Nästan så jag funderar på att börja ta Alfreds droppar. SUCK.. GUD VAD JAG LÄNGTAR EFTER VÅR!!
 
(så.. nu har jag fått sagt det)
 
(Februari förra året.. åååååh. okej.. det får vara snö.. men gärna lite sol också SNART!!)
 

oh, im Blue.

Gossen tar en tupplur såhär på måndag eftermiddag & jag drömmer mig bort till sommar, sol & ser på ljuva bilder från lexington. ÅH, igår fyndade jag på blocket.. hoppas jag. Jag hittade bordlampor i blått & vitt som jag önskar ser ut som de gjorde på bilden. I veckan någon dag ska jag hämta dem.. så då hoppas jag vilja visa! För nu får det bli delande av bilder från lexingtons hemsida. ååhå, jag vill ha allt!
 

RSS 2.0