You can search throughout the entire universe for someone who is more deserving of your love and affection than you are yourself, and that person is not to be found anywhere. You yourself, as much as anybody in the entire universe deserve your love.

Sitter uppe och tänker. Tänker på allt som händer i mitt liv. På allt om förändrats under de senaste åren och på allt som förändras just precis nu. Det är otroligt, livet. & det är nu jag verkligen inser vad som är viktigt.. vad som betyder någonting. & det är nu jag inser att livet bara börjat. Det är i detta nu, när kärleken inuti mig sparkar och ger mig konstanta lyckorus jag förstår att allt det som präglat mitt liv kommit att bli den jag är idag. & det är fantastiskt. Så många gånger jag klamrat mig fast vid den där äckliga känslan av att vara förlorad, av att vara misslyckad.. & lika många gånger gått vinnande ur situationen. Jag ler när jag tänker på det. & så sparkar hon/han & fjärilarna förökar sig i kroppen. Det är verkligen otroligt, livet. & jag gör ingenting annat än ler.


if there is no struggle, there is no progress.

I väntan på hantverkare till badrummet har vi nu påbörjat vårt nästa stora projekt i huset; KÖKET! jesus, säger jag bara.. så roligt, men SÅ många beslut. I nuläget är det rivning av det gamla köket som gäller. Samtidigt försöker vi bestämma oss för hur det nya skall formas. Ny planlösning, nya luckor, nya vitvaror, nya tapeter, nya golv, bänkskiva.. bara ett fåtal av alla beslut som skall tas. lyxproblem kallas det.. lyxproblem.
såhär såg köket ut tidigare:
& håll tillgodo (Marcus); renoveringsbilder kommer!

Happiness is made to be shared

Gud vad jag är glad. kan liksom inte riktigt styra känslorna just nu.. En dag när jag satt i bilen spelades Dannys amazing & jag sjöng med (snarare skrek med) & började storgråta! tänkte på denna underbara tid & allt vi har framför oss. Åh, herregud vad allt förändrats. Hela mitt liv är fullständigt annorlunda än för ett år sedan & jag fullkomligt älskar det.
Vill aldrig någonsin tappa den här känslan. aldrig någonsin leva utan det jag har nu. & aldrig någonsin glömma bort känslan av detta otroliga lyckorus.

Skafferi

Inspiration. Vi har ett helt fantastiskt skafferi i vårt hus. såklart! (hihi) Detta skall självklart göras i ordning som alla andra små vinklar & vrår i vårt hem.. & åh jag längtar! Skafferiet skulle jag tro är ungefär 12kvadrat, vilket ger otroligt stora möjligheter att göra det fint & mysigt. något sådant här tänker jag mig:
korgar, vitt vackert porslin & masa kryddor. så läckert!

uppdatering badrummet

Ja, som ni ser på bilden nedan är vi en bra bit på väg. Många av er undrar säkert vad det är som tar sådan oerhörd tid, medan andra av er förstår. Att renovera går inte på en handvändning. Särskilt inte när man bestämt sig för att göra mycket av jobbet själva. Dessutom skulle vi påstå att vi började med den värsta delen i huset.. & åååh så skönt att ha ett härlig badrum när det är klart.
För några veckor sedan:
& nu..
One has got to love it. Andreas & Johan gör ett helt fantastiskt jobb!

You make me happy, it is indescribable.

åh. långfredag & ledig under fyra hela dagar. UNDERBART! I helgen blir det uppsättning av pärlspånttaket i badrummet & sedan ett par dagar på vår underbara kust för härlig återhämtning och vila. Gud vilken fin helg som väntar. Det bästa av allt är att vi idag får besök av min bror, hans fru & deras makalöst fina dotter. & så kommer dessutom min syster och hennes sambo förbi likaså. Så mysigt!
& så sparkar livet i min mage så jag skulle kunna gråta av lycka. vårt älskade barn!
halvtid är över. vecka 22! Njuter av varenda sekund.


RSS 2.0